Категории
Нови книги
Култури и организации - трето преработено и допълнено издание
Култури и организации - трето преработено и допълнено издание
35.00 лв.
Информация
Учи икономика, философия и психология в Университета в Сидни, Австралия. По-късно се установява в Сан Франциско, където, очарован от психологията и философията, се превръща в страстно ангажиран и отдаден на работата си по провеждане на семинари и работни срещи.
Огромният му опит на предприемач, коуч и лидер е наистина безценен при участието му в авторския колектив, написал световния бестселър Създали успехи. Как да изградим живот, изпълнен със съдържание /"Класика и Стил", 2008 г./. Стюард Емери се смята за един от бащите на Human Potential Movement.
Гост-професор в Училището по мениджмънт "Джон Ф. Кенеди", той организира и ръководи работна група, прилагайки инициативите и стратегиите, които Джим Колинс и Джери Порас са описали в книгата си "Създадени вечни".
Стюард Емери е автор на две книги, станали бестселъри, и ръководи срещи, семинари и обучения по целия свят.
Той е чудесен разказвач на истории и е с голямо чувство за хумор, затова е често канен гост в много телевизионни и радиопредавания. Известен е и с това, че е провел над 12 000 интервюта за последните 30 години и се е докоснал до живота на милиони хора.
Стюард Емери е съосновател /с Джоан Емери/ и президент на Belvedere Consultants, бутикова консултантска фирма, разположена в района на Сан Франциско. Стремежът им е да помагат на отделни лица и организации да превръщат своя талант в траен успех и високи постижения.
Той и съпругата му Джоан са запалени по авиацията, джаза, бароковата музика, пътешествията и технологиите. Живеят в Сан Франциско.
Създали успехи
Автор