Категории
Нови книги
ИЗХОД от Лабиринта
ИЗХОД от Лабиринта
10.00 лв.
Информация
Ейдриън Гостик е автор на няколко популярни книги, посветени на корпоративната култура, сред които бестселърът на New York Times, USA Today и Wall Street Journal - Принцип на моркова. Написва още бестселърите The Levity Effect, The Integrity Advantage и The 24-Carrot Manager. Неговите разработки върху съпричастността на персонала са определени от Лари Кинг (CNN) като „задължително четиво за съвременния мениджър“. Списание Fortune ги назовава „завладяващи“, а Wall Street Journal – „изненадващи и достойни за възхищение“.
Книгите на Ейдриън са преведени на двайсет езика и се разпространяват в над петдесет държави по цял свят. Като експерт в областта на ръководството той взема участие в голям брой програми на отделни национални телевизии, включително Today Show на NBC. Работите му се цитират в десетки трудове на други автори, както и в множество списания.
Ейдриън е вицепрезидент на Carrot Culture Group (Група за култура на моркова), която представлява звено за консултиране и обучение към O.C. Tanner Company. Той има научна степен по стратегически комуникации от Университета Seton Hall, където е гостуващ лектор по организационни култури. Можете да го намерите на adrian@carrots.com.
Принцип на моркова
Автор