Категории
Нови книги
Пътят на кабалиста
Пътят на кабалиста
18.00 лв.
Информация
Дейна Робинсън е основател, а Джим Робинсън е президент на консултантската фирма Partners in Change, регистрирана през 1981 г. в Питсбърг, щата Пенсилвания, където е седалището й и днес. Фирмата работи с компании по целия свят и сред най-известните й клиенти са Bank One, First Data Merchant, First Union Corporation, The Gillette Company, Johnson Controls и др.
Преди това Дейна е работила като специалист по развитие на човешките ресурси, а Джим е бил вицепрезидент по развойната дейност на компанията DDI. Там той създава Interaction Management – развойна програма, която се използва от милиони мениджъри по целия свят.
Двамата редовно изнасят лекции на национални и международни форуми.
Дейна и Джим са съавтори и редактори на редица книги, сред които са Training for Impact, Mooving from Training to Performance: A Practical Guidebook и получилата особена популярност Performance Consulting. Книгите им са преведени на няколко езика и са наградени от ASTD със специалната награда “за особен принос към усвояването на работната среда и развитиe на условията за добра работа”.
Запълнете дупките!
Автор