Категории
Нови книги
Култури и организации - трето преработено и допълнено издание
Култури и организации - трето преработено и допълнено издание
35.00 лв.
Информация
Той е Global Practice Leader-Human Sigma в Gallup Organization. Неговите проучвания и разработки са помогнали на много корпорации да увеличат своите печалби чрез мениджмънт на техните емоционални икономики. Това включва измерване, описание, разбиране и развитие на емоционалната ангажираност сред служители и клиенти чрез Human Sigma, за пробив на Gallup в управлението на приходите и растежа на печалбата в силно конкурентна среда.
Гонзалес-Молина е ръководил някои от най-големите международни мениджмънт инициативи на Gallup и е имал лидерска роля в офисите и звената на организацията в Латинска Америка. Той получава докторската си степен по социални науки в Център за масови комуникации в Университета в Лестър, Обединеното кралство. Автор е на много разработки по темата и често изнася лекции на академични и бизнес срещи и публикува материали в медиите в цял свят.
Известен е, че провежда разширено проучване на дейността на мозъка в областта на това, как емоциите и техните взаимовръзки влияят върху всяко човешко действие.
Гонзалес–Молина е роден в Тезиутлан, Мексико. Живее във Вашингтон заедно със съпругата и двамата си синове.
Следвай този път
Автор