Категории
Нови книги
Кабалистичното дърво на живота
Кабалистичното дърво на живота
18.00 лв.
Информация
Уилям Онкън-младши е един от най-изразителните оратори в областта на мениджмънта. След завършване на Университета в Принстън през 1934 г. той разбира чрез практическия си опит, че способността на мениджъра да използва свободното си време е съществено важно за неговата кариера и възможност организацията му да просъществува и просперира в действащата система на свободна инициатива. Той превъплъщава своите наблюдения и практически опит в международно известните семинари по „Управление на времето за мениджмънт” и „Управление на инициативата на мениджъра”. Революционната му статия „Управление на времето за мениджмънт: Кой носи маймуната на гърба си?” в съавторство с Доналд Уос, както и наскоро публикуваната му книга "Управление на времето за мениджмънт" се превръщат в класически произведения в литературата за мениджмънт. Г-н Онкън основава своя собствена компания през 1960 г. в Далас, Корпорацията Уилям Онкън, която продължава да създава висококачествени програми за управление на мениджмънта и да обучава в уникални философски виждания за управление и развитие .
В продължение на повече от три десетилетия плодът на творческия му гений – семинарите по управление на времето за мениджмънт – помага на мениджърите да създават и използват тази най-ценна мениджърска стока – свободното време. Едноминутният мениджър се запознава с маймуната е преработена версия на най-важните акценти от стратегията за „персонала” на „Молекулата на мениджмънта на Онкън”.
Едноминутният мениджър се запознава с маймуната
21 Ноември

Питър Дракър
предлага да помислим ДНЕС за:

Федералната децентрализация: силни страни
Силната страна на федералния принцип е, че само той от всички други принципи на организацията подготвя и тества хората за отговорностите на топмениджмънта на ранен етап.
Автор