Категории
Нови книги
Пътят на кабалиста
Пътят на кабалиста
18.00 лв.
Информация
Джереми Курди е един от водещите бизнес писатели, треньори и ръководители в Обединеното Кралство. Той пише за различни корпорации - лидери на пазара, за най-добрите бизнес школи и е автор на 21 книги, включително Coaching Essentials – practical, proven techniques for world-class executive coaching, 100 Great Business Ideas, Surviving a Downturn, Бизнес стратегия /"Класика и Стил", 2005 г./ и др.
Джереми е наложило се име в медийната индустрия, често гостува в бизнес предавания на ВВС, а негови статии публикуват Financial Times, The Times, London Evеning Standart, Yorkshir Post, Economist Intelligence Unit.
По време на своята кариера работи успешно с международни организации като HSBC, Pearson, IMD, London Business School, PwC, RBS, Citigroup, The Economist. Той е оглавявал издателската и изследователската дейност на Chartered Management Institute, преди да стане старши вицепрезидент и директор на Economist Conferences. Ръководил е успешни екипи в Лондон и Виена, а също така и срещи с високопоставени политици и бизнес лидери от името на Economist Group. В тази си роля е оглавявал и международни конференции и форуми с участието на ръководители на държави, министри от правителствата, официални и отговорни представители на промишлеността и обществения живот.
Джереми Курди има свой собствен стил на писане, високо ценен от The Economist.
Признат е за специален треньор и коуч, защото /завършил е тези специалности в Henley Business School/ прави едно уникално съчетание на опит за ръководене на бизнеса с практичен, ориентиран към резултата подход.
Има магистърска степен по международни отношения в Northamptonshire във Великобритания.
Бизнес стратегия
Автор