Категории
Нови книги
ИЗХОД от Лабиринта
ИЗХОД от Лабиринта
10.00 лв.
Информация
Кофман е изследовател, лектор, автор и консултант и работи в продължение на 22 години в Gallup Organization. Занимава се в областта на глобалната практика на организациите и управленското консултиране. Неговата мисия е да помага на организациите да осмислят ключовите характеристики на положителната, продуктивна, ориентирана към потребителите работна среда. Изследванията и консултантската му работа са насочени към организациите - да оценяват и управляват работното пространство и среда, и връзката с клиентите за постигане на по-голяма ефективност в бизнеса.
През последните 10 години Кофман прави презентации пред хиляди работни групи по темата за създаване на подходящи работни места и тяхното въздействие върху индивида, семейството, организационното израстване и доволни и ангажирани клиенти.
Неговите разработки и изследвания се публикуват в Business Week, CIO Magazine, The Economist, Harvard Business Review, Wall Street, The New York Times и др.
Съавтор е на два бестселъра – Нарушете всички правила /"Класика и Стил", 2004 г./, претърпяла 40 издания и преведена на 22 езика, и Следвай този път /"Класика и стил", 2007 г./, преведена на 15 езика и заемаща челно място в листата на световните бестселъри.
Кърт Кофман живее в Денвър, Колорадо, заедно със съпругата и трите си деца.
Нарушете всички правила
Следвай този път
Автор