Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/p.petkova/osc/includes/functions/database.php on line 110
Класика и Стил
Категории
Нови книги
Големите въпроси – Физика
Големите въпроси – Физика
18.00 лв.
Информация
Кен Бланчард, един от най-влиятелните световни експерти в областта на лидерството, е съавтор на христоматийния бестселър Едноминутен мениджър, както и на още 60 книги, чийто общ тираж възлиза на повече от 21 милиона екземпляра. Новаторските му трудове са преведени на повече от 42 езика, а през 2005 година е включен в Почетния списък на Amazon в качеството му на един от двайсет и петте най-продавани автори за всички времена.
Заедно със съпругата си, Марджи, е съосновател на The Ken Blanchard Companies®, международна фирма за консултации и обучение по мениджмънт, със седалище в Сан Диего, Калифорния, както и на Lead Like Jesus, световно разпространена организация, посветила своите усилия на задачата да помага на желаещите да се превърнат в служещи лидери.
Кен е носител на безброй награди и почетни звания за своя принос в областта на мениджмънта, ръководството и ораторското изкуство. Националната ораторска асоциация (NSA) му присъди своето най-високо отличие; списание Training го включи в Почетния списък на HRD (Обучение на кадри). Носител е на най-високото отличие на Toastmasters International (организация за разгръщане на ораторски, организационни и комуникативни заложби), а също така на Наградата за принос към лидерството в мисълта на ISA (организация за международни проучвания).
Когато не пише или говори, Кен чете лекции в магистърски курс за ръководни кадри в Университета на Сан Диего. Роден в Ню Джърси и отрасъл в Ню Йорк, Кен има магистърска степен от Колгейтския университет, а бакалавърска и докторат защитава в Корнелския.
Едноминутен мениджър
Запълнете дупките!
Кой уби промяната?
Лидерството и едноминутният мениджър
Едноминутният мениджър се запознава с маймуната
Едноминутният предприемач
Доверието върши работа!
Води като Иисус
Новият едноминутен мениджър
17 Октомври

Питър Дракър
предлага да помислим ДНЕС за:

Съзнанието на обществото
Религията не може да обхване никое общество, без да напусне своето истинско Царство.
Автор