Категории
Нови книги
Самоуправление и Едноминутният мениджър
Самоуправление и Едноминутният мениджър
12.00 лв.
Информация
Спенсър Джонсън , доктор по медицина, е един от най-уважаваните мислители в целия свят и любим автор на поколения . В продължение на повече от двадесет години милиони мениджъри на големи и малки компании прилагат техниките, предложени от Спенсър Джонсън, за да повишат ефективността от работата си, да постигнат удовлетворение от нея и личен просперитет.
Автор и съавтор е на 11 бестселъра, между които Кой ми взе сиренцето?! /"Класика и Стил", 2001 г./ , Подаръкът /"Класика и Стил", 2004 г./, Едноминутен мениджър /"Класика и Стил", 2006 г./ и др. Книгите му са помогнали на много хора по света да открият редица прости истини, които дa ги доведат до постигането на по-добри резултати с по-малко стрес и усилия.
Той получава бакалавърска степен по психология от университета в Южна Калифорния и магистърска степен от Кралския хирургически колеж. Специализира в Harvard Medical School и в Клиниката по сърдечна хирургия "Майо". Бил е сътрудник на ръководството на Harvard Business School и консултант към Център по проблемите на управлението в същото училище.
Книгите му привличат вниманието на най-изявените медии в САЩ, включващи Associated Press, BBC, CNN, Fortune, New York Times, списанията Time, US Today и др. Разпродадени са над 46 милиона екземпляра и са преведени на 47 езика в целия свят. Книгата му Кой ми взе сиренцето?! става бестселър в Китай, където са продадени над 2 милиона екземпляра, в Корея – повече от 500 хил. екземпляра, а в Япония става бестселър №1 за чуждоезичен, неяпонски автор и се продават над 450 000 копия.
Бил е медицински директор по комуникациите в компанията Medtronic, лекар-изследовател в Института за междудисциплинарни проучвания; генератор на редица нови открития в областта на медицината; консултант към Центъра за изследване на личността и към Медицинското училище на Калифорнийския университет.
Анализирайте какво се е случило в миналото,
поучете се от най-ценното от него
и го използвайте,
за да сътворите по-добро настояще!
Спенсър Джонсън
"ДА" или "НЕ"
Едноминутен мениджър
Кой ми взе сиренцето? - за тийнейджъри
Подаръкът
Кой ми взе сиренцето?! - Трето издание
Новият едноминутен мениджър
ИЗХОД от Лабиринта
Автор