Категории
Нови книги
#PERSONA_SATYRICONA
#PERSONA_SATYRICONA
37.00 лв.
Информация
Той е съавтор, заедно с Рудолф Джулиани, бившия кмет на Ню Йорк , на книгата Лидерството /"Класика и Стил", 2003 г./. Издадена през 2002 г., книгата веднага става бестселър и оглавява двадесет и пет седмици челното място в листата на класациите на NewYork Times.
Роден на 23 октомври 1968 г., Кърсън е изпълнителен вицепрезидент на Jamestown Associates, консултантска фирма в областта на политиката, базирана в Принстън, Ню Джърси, и Вашингтон, щата Колумбия.
От началото на 2002 г. до края на 2006 г. работи като заместник-директор по комуникациите за Giuliani Partners, консултантска компания, основана от Рудолф Джулиани. Той е автор на речи и статии съвместно с Джулиани и пътува с него в десетки страни и почти всички щати.
Той е бил и главен изпълнителен директор на предизборната кампания на Рудолф Джулиани през 2008 г., когато Джулиани бе номиниран за президент на САЩ.
Основател е на greenmagazine.com и на Green Magazine,финансов сайт и списание. Internet Life класира Green в списъка на 100-те най-добри уебсайтове за 2001 г.
Кърсън е съавтор и на личните мемоари на Джон Кроули ,озаглавени Chasing Miracles: The Crowley Family Journey of Strength, Hope and Joy. Книгата е публикувана през 2010 г. и по нея е направен филм.
Известен е и със своите музикални изяви. Свирил е на бас китара в легендарната група Chicago rock band и Green.
Кен Кърсън живее в South Orange, щата Ню Джърси.
Лидерството
Автор