Категории
Нови книги
Дами канят
Дами канят
15.00 лв.
Информация
Начална страница - Мениджмънт
Визуализация: 1 до 10 (от 84 продукти) Страници:  1  2  3  4  5 ...  [следваща >>] 
Самоуправление и Едноминутният мениджър
Самоуправление и Едноминутният мениджър
Ефективните лидери знаят как да ръководят сами себе си. Тази завладяваща притча ще разкрие тайните на самоуправлението. В нея читателите ще намерят готови за употреба средства, с които да започнат да реализират и най-високите си стремежи.

12.00 лв.

Как да разбираме Майкъл Портър
Как да разбираме Майкъл Портър
Съвременното мислене за конкуренцията и стратегията започва от разработките на Майкъл Портър. Забележителните му идеи в тази област се разпространяват вече повече от три десетилетия и са най-широко използвани в практиката от мениджърите в целия свят. Написана от бившия редактор на Портър в Harvard Business Review Джоан Магрета, и с неговата пълна подкрепа и сътрудничество, книгата предоставя синтезирано и лесно за възприемане обобщение на идеите на Майкъл Портър.

20.00 лв.

Новият едноминутен мениджър
Новият едноминутен мениджър
Светът се променя, променя се и Едноминутният мениджър. Той разполага с нов, в по-висока степен „отборен“, подход при ръководство и мотивиране на хора. Когато първият едноминутен мениджър най-напред започна да проповядва своите Три тайни, вертикалната управленска структура бе начин на живот. В наши дни, обаче, ефективният мениджър е по-скоро схема на сътрудничество. Ще го намерите описано в Новият едноминутен мениджър. Съвременните хора се стремят към по-пълноценна реализация в работата и в живота. Искат да бъдат съпричастни и да се гордеят със смислен принос. Те са по-малко склонни да жертват лично време в професията, за да задоволяват нужди извън нея.

10.00 лв.

Конкурентното предимство на нациите
Конкурентното предимство на нациите
Независимо дали са преуспяващи или затънали в бедност, нациите, държавите и регионите по целия свят търсят вариант да се справят. Майкъл Портър, професор в Harvard Business School и автор на индекса за измерване на конкурентоспособността на бизнеса в световен мащаб, предлага системна и действена рамка за разбиране на конкурентоспособността и възможности тя да се повиши.

45.00 лв.

Да обърнем курса!
Да обърнем курса!
Независимо от естеството на вашия бизнес или служебно положение, вие можете да приложите на практика ръководните насоки на Маркет и промените собствения курс. В замяна ще получите: работна среда, в която всеки около вас отговаря за действията си, в която всички са по-бодри и щастливи, в която всеки един е ръководител.

19.00 лв.

Преговори и решаване на конфликти
Преговори и решаване на конфликти
Мениджърите на всички нива и във всяка индустрия трябва да балансират своя стил на работа, да изграждат ефективни мениджърски екипи и да развиват добри умения за водене на преговори, за да останат конкурентоспособни. Тази полезна книга предоставя набор от най-добрите практики за преговори и мениджмънт на конфликти в рамките на организацията.

15.00 лв.

Доверието върши работа!
Доверието върши работа!
В това ръководство, разработено въз основа на прочутата програма за обучение Trust Works!, водещият автор на бестселъри и всепризнат гуру в областта на мениджмънта Кен Бланчард използва своите колосални знания и опит, за да анализира един от най-наболелите и сложни проблеми, които засягат всички аспекти на живота: доверието – как да го изграждаме и съхраняваме.

14.00 лв.

Стратегическо мислене
Стратегическо мислене
„Стратегическо мислене” ви води стъпка по стъпка през въпросите, които трябва да задавате, за да формулирате стратегии и да пишете ясни и лаконични стратегически планове. Основана на три базисни действия – създаване на познания, обновяване на идеите и прилагане на промяната,

19.50 лв.

Едноминутният предприемач
Едноминутният предприемач
Най-добрите съвети, които някога сме получавали, са отнемали по-малко от минута. Житейските мъдрости не произлизат от дългите речи, а от кратките, значими прозрения. Може би затова, основаната на три прости правила книга Едноминутният предприемач влезе в списъка на бестселърите за повече от двадесет и пет години.

12.00 лв.

Дракър за всеки ден
Дракър за всеки ден
"Дракър за всеки ден" е замислена да даде отговори. Тя поднася в систематизирана форма – и директно от моите собствени разработки – ключова формулировка, последвана от няколко реда, също от моите книги, коментари и обяснения по теми, простиращи се върху много области от трудовете ми: мениджмънта, бизнеса и света на икономиката: променящото се общество; иновациите и предприемачеството, вземането на решение; променящата се работна сила; нестопанските организации и тяхното управление; и т.н.
/ П. Дракър/

27.00 лв.
Визуализация: 1 до 10 (от 84 продукти) Страници:  1  2  3  4  5 ...  [следваща >>] 
Автор