Категории
Нови книги
Хмутовете
Хмутовете
15.00 лв.
Информация
Начална страница - Мениджмънт
Визуализация: 1 до 10 (от 81 продукти) Страници:  1  2  3  4  5 ...  [следваща >>] 
Конкурентното предимство на нациите
Конкурентното предимство на нациите
Независимо дали са преуспяващи или затънали в бедност, нациите, държавите и регионите по целия свят търсят вариант да се справят. Майкъл Портър, професор в Harvard Business School и автор на индекса за измерване на конкурентоспособността на бизнеса в световен мащаб, предлага системна и действена рамка за разбиране на конкурентоспособността и възможности тя да се повиши.

45.00 лв.

Да обърнем курса!
Да обърнем курса!
Независимо от естеството на вашия бизнес или служебно положение, вие можете да приложите на практика ръководните насоки на Маркет и промените собствения курс. В замяна ще получите: работна среда, в която всеки около вас отговаря за действията си, в която всички са по-бодри и щастливи, в която всеки един е ръководител.

19.00 лв.

Преговори и решаване на конфликти
Преговори и решаване на конфликти
Мениджърите на всички нива и във всяка индустрия трябва да балансират своя стил на работа, да изграждат ефективни мениджърски екипи и да развиват добри умения за водене на преговори, за да останат конкурентоспособни. Тази полезна книга предоставя набор от най-добрите практики за преговори и мениджмънт на конфликти в рамките на организацията.

15.00 лв.

Доверието върши работа!
Доверието върши работа!
В това ръководство, разработено въз основа на прочутата програма за обучение Trust Works!, водещият автор на бестселъри и всепризнат гуру в областта на мениджмънта Кен Бланчард използва своите колосални знания и опит, за да анализира един от най-наболелите и сложни проблеми, които засягат всички аспекти на живота: доверието – как да го изграждаме и съхраняваме.

14.00 лв.

Стратегическо мислене
Стратегическо мислене
„Стратегическо мислене” ви води стъпка по стъпка през въпросите, които трябва да задавате, за да формулирате стратегии и да пишете ясни и лаконични стратегически планове. Основана на три базисни действия – създаване на познания, обновяване на идеите и прилагане на промяната,

19.50 лв.

Едноминутният предприемач
Едноминутният предприемач
Най-добрите съвети, които някога сме получавали, са отнемали по-малко от минута. Житейските мъдрости не произлизат от дългите речи, а от кратките, значими прозрения. Може би затова, основаната на три прости правила книга Едноминутният предприемач влезе в списъка на бестселърите за повече от двадесет и пет години.

12.00 лв.

Дракър за всеки ден
Дракър за всеки ден
"Дракър за всеки ден" е замислена да даде отговори. Тя поднася в систематизирана форма – и директно от моите собствени разработки – ключова формулировка, последвана от няколко реда, също от моите книги, коментари и обяснения по теми, простиращи се върху много области от трудовете ми: мениджмънта, бизнеса и света на икономиката: променящото се общество; иновациите и предприемачеството, вземането на решение; променящата се работна сила; нестопанските организации и тяхното управление; и т.н.
/ П. Дракър/

27.00 лв.

Едноминутният мениджър се запознава с маймуната
Едноминутният мениджър се запознава с маймуната
Ето проста идея, която може да ви донесе свобода: не се захващайте с проблеми, които не са ваши. Една от най-необикновените книги от поредицата Едноминутният мениджър представлява незабравим урок за всеки мениджър: как да намерим време да свършим това, което те искат и трябва да свършат.

12.00 лв.

Диагностика и промяна на организационната култура
Диагностика и промяна на организационната култура
Диагностика и промяна на организационната култура предлага рамка, инструмент за осмисляне, комплекс от систематизирани стъпки и методология за подпомагане както на мениджъри, така и на организации, за провеждане на внимателен анализ и изменения в тяхната фундаментална култура. Камерън и Куин съсредоточават своите усилия върху методи и механизми, които са в състояние да помогнат на мениджъри и агенти на промяна при изменение на основните елементи в техните организации.

21.00 лв.

Принцип на моркова
Принцип на моркова
Книгата предоставя научни доказателства за мощта на признанието. Преведена е на дванадесет езика и се продава успешно по цял свят. Това второ, преработено издание наистина не би могло да се появи в по-подходящ момент, защото икономическият спад изисква от всички нас да търсим и предлагаме творчески похвати и средства за повишаване на ефективността. Ето защо философията на моркова никога не е била по-актуална. Прегърната е от ръководители на хиляди организации по цял свят , които добре разбират, че като демонстрират заслужено внимание към своя персонал и признават неговите забележителни постижения, правят структурите си по-силни, продуктивни и печеливши.

19.00 лв.
Визуализация: 1 до 10 (от 81 продукти) Страници:  1  2  3  4  5 ...  [следваща >>] 
24 Септември

Питър Дракър
предлага да помислим ДНЕС за:

Информационните системи: Нито обективни, нито неутрални
Актът на измерването променя както събитието, така и наблюдателя.
Автор