Категории
Нови книги
Ягодовите полета – част втора
Ягодовите полета – част втора
18.00 лв.
Информация
Начална страница - Лидерство и лидери
Визуализация: 1 до 10 (от 17 продукти) Страници:  1  2  [следваща >>] 
Води като Иисус
Води като Иисус
КЪДЕ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ЛИДЕРСКИ МОДЕЛ, КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ? СВЕТОТО ПИСАНИЕ съдържа повече лидерска мъдрост, отколкото сме в състояние да си представим, включително ненадминатия модел на лидерство за всички времена – този на Иисус. Предлаганата книга представлява изцяло преработена версия на лидерския наръчник, който е помогнал на стотици хиляди хора да видят в лицето на Иисус своя наставник в изкуството да ръководят семейства и работни колективи, църкви и социални общности. Действащият президент на Lead Like Jesus и негов главен изпълнителен директор, Филис Хендри, добавя своите знания и опит към тези на Кен Бланчард и Фил Ходжис, автори на първото издание. Тримата заедно предлагат нови гледища, принципи и автентични истории, трупани в хода на дългите години работа с посланието Води като Иисус. Няма страна от лидерството, която да не е моделирана от Иисус, докато обучава своите апостоли. Няма как да сгрешим, ако следваме неговия пример. Ръководството по Неговия начин няма как да не промени коренно нашия живот, както и този на хората, върху които оказваме влияние.

18.00 лв.

Лидерството и едноминутният мениджър
Лидерството и едноминутният мениджър
Лидерството и Едноминутният мениджър® помага на мениджърите да усвоят изкуството на Ситуационното лидерство® с прости и ясни термини -­ една система, която отхвърля конвенционалния мениджмънт на еднакво отношение към всички служители.

10.00 лв.

Защо великите лидери не приемат ДА за отговор
Защо великите лидери не приемат ДА за отговор
Лидерите чуват „да“ прекалено често. Те не чуват лошите новини, докато не стане твърде късно. В тази книга се показва как да бъдат стимулирани несъгласието и дебатът, за да се подобри процесът на вземане на решение; показва се как конфликтът да стане конструктивен.

20.00 лв.

ХАРИ ЛЕВИНСЪН за Психология на лидерството
ХАРИ ЛЕВИНСЪН за Психология на лидерството
Д-р Хари Левинсън е професор по клинична психология в отделението по психиатрия в Медицинския университет в Харвард, а също и консултант и лектор в много бизнес, академични и правителствени организации. Той е основател на Института Левинсън. Психология на лидерството включва неговите оригинални статии, които се основават на многогодишните му проучвания и наблюдения. Те издържат на изпитанията на времето, променят пейзажа на управленската практика и помагат на мениджърите да вършат работата си по-ефективно.

16.00 лв.

Лидерството в един променен свят
Лидерството в един променен свят
Какво означава да бъдеш лидер в глобалната икономика? Какво означава да си глобален мениджър? Как смелото законодателство на Линкълн помага за създаването в САЩ на силна и единна икономика, управлявана от национални институции и непрекъснато разрастваща се средна класа от бизнесмени и собственици?

15.00 лв.

Джак: Направо от сърцето
Джак: Направо от сърцето
В качеството си на Главен изпълнителен директор на General Electric през последните двадесет години той изгражда фирма с пазарна капитализация от над 450 милиарда долара и се превръща в най-уважавания бизнес ръководител на света. Оригиналните му и изключително успешни инициативи като качествените показатели Six Sigma, глобализацията и електронната търговия помагат за дефинирането на модерната корпорация. Едновременно с това той е шефът-куражлия, който обединява уникалната си философия с една оперативна система, облягаща се на безграничен обмен на идеи, интензивно фокусиране върху хората и неформален стил на взаимно разбирателство, който е враг на бюрокрацията.

25.00 лв.

Кой казва, че слоновете не могат да танцуват?
Кой казва, че слоновете не могат да танцуват?
Често казвах в онези дни на сътрудниците на IBM: "Ако не обичате неприятностите, единственият изход е да ги прехвърлите на конкурентите”.
Луис В. Герстнер - младши

На всички е известно, че през 90-те години IBM се приближаваше към колапс. Всички знаят, че Луис Герстнер беше човекът, който възстанови позицията на компанията като лидер в индустрията.

20.00 лв.

Рупърт Мърдок
Рупърт Мърдок
Рупърт Мърдок е човекът, за когото всички говорят, но никой не познава. Книгата е както биография, така и разследване от типа “след парите”, което показва как Мърдок успява да застане начело на революцията в областта на комуникациите, обещаваща коренна промяна на живота през ХХI век. Ако желаете да разберете начина, по който модерните медии промениха света, задължително трябва да прочетете тази книга.

20.00 лв.

Истинският Уорън Бъфет
Истинският Уорън Бъфет
Истинският Уорън Бъфет е първата книга, която възстановява справедливостта по отношение на удивителния резултат, който Бъфет постига в Berkshire Hathaway не като играч на борсата, а като изпълнителен директор, лидер и мениджър на капитал.

14.50 лв.

Лидерството
Лидерството
С прямота на нюйоркчанин и страст към идеите, в тази книга Рудолф Джулиани демонстрира как лидерските умения, до които прибягва в своята работа, могат да бъдат използвани успешно от всеки лидер. Преди атаките срещу Световния търговски център на 11 септември 2001 г., които го принудиха да поеме нежелана историческа роля, Джулиани беше само на няколко месеца от края на мандата си като един от най-ефективните кметове в историята на град Ню Йорк.

19.00 лв.
Визуализация: 1 до 10 (от 17 продукти) Страници:  1  2  [следваща >>] 
Автор