Категории
Нови книги
Ягодовите полета – част втора
Ягодовите полета – част втора
18.00 лв.
Информация
Начална страница - Мотивация и обучение
Визуализация: 1 до 5 (от 5 продукти) Страници:  1 
Лунна разходка с Айнщайн
Лунна разходка с Айнщайн
„Страстна и много увлекателна… възхвала на силата на ума.” – The Washington Post

Докато проучва материала за статия, посветена на американските Шампионати по памет, Джошуа Фор е едновременно скептичен и заинтригуван от твърдението на един от състезателите, че „ако се използва както трябва“, дори обикновена средностатистическа памет като неговата може да победи в състезанието. След едногодишно трениране на паметта той се оказва на финала на същия този шампионат.

22.00 лв.

Приведете в действие интелигентността си
Приведете в действие интелигентността си

Предлагаме ви второто издание на книгата на Бил Лукас Приведете в действие интелигентността си .

Всички сме способни да успеем, но повечето от нас използват много малка част от интелекта си, а следователно и от способностите си. Повечето от нас не разбират централната роля на интелекта като средство за по-ефективно изпълнение: ние просто не сме научени как да учим и как да прилагаме наученото.

18.00 лв.

Жизнена стратегия
Жизнена стратегия
Растящ брой мениджъри по света започват да осъзнават, че човешкият капитал бързо измества физическия и финансовия като ключов източник на конкурентно предимство. Предизвикателството е да се разберат тънкостите на свързването на стратегията за хората с бизнес стратегията. Концептуално внушителна и въпреки това силно практична, книгата на проф. Гратън ще бъде изключително полезна за установяването на тази връзка.

14.50 лв.

Първичната сила на мотивацията
Първичната сила на мотивацията
Умението да мотивира колегите си е едно от най-важните качества на добрия мениджър. Първичната сила на мотивацията на Макс Ландсбърг обединява в себе си последните разработки в тази област, илюстрирани със забавни примери и сериозен размисъл. Едно наистина въздействащо четиво! Научете се как да използвате модела на ПРОСТАТА ПОБЕДА, за да мотивирате както себе си, така и околните.

10.00 лв.

Първичната сила на обучението
Първичната сила на обучението
Обучението е ключът, с чиято помощ отприщваме не само собствения си потенциал, но и този на своите служители и цялата организация.
Добрата новина е, че усъвършенстването на няколко прости навика и умения е достатъчно, за да станете добър преподавател. Макс Ландсбърг, ръководител на Програмата за професионално развитие в английската фирма “Маккинзи и Ко”, посочва фазите, през които трябва да премине обучението, за да се получи максимален ефект.

10.00 лв.
Визуализация: 1 до 5 (от 5 продукти) Страници:  1 
Автор