Категории
Нови книги
Култури и организации - трето преработено и допълнено издание
Култури и организации - трето преработено и допълнено издание
35.00 лв.
Информация
Заглавие: Създали успехи
ISBN: 978-954-327-043-9
Обем: 264 стрaници
Корица: Твърда корица
Дата на издаване: 22.04.2008
Цена: 18.00 лв.

Откъс: Продължи

Тази книга е базирана на интервюта с повече от 200 значими личности по целия свят, успели в своята област, професия или общност. Те работят не само в държавни компании и на борсата, но също така и в частни организации с идеална и материална цел, специфични и образователни институции, правителствени агенции и общности. Тримата съавтори са страстно любопитни да узнаят кое прави хората трайно успели и кое прави някои организации изключителни. Резултатите са категорични – успелите хора не разчитат на разрешението на другите, за да преследват своята кауза. Те имат смелостта да поемат инициативата въпреки натиска на обществото и да вършат това, което обичат, а не това, което другите желаят. Те не се отдават на самосъжаление при единична загуба или търсене на изкупителни жертви, когато нещата не вървят, а си поставят високи приоритети, за да постигнат ефективност в изпълнение на преследваните цели.

Когато отворите книгата – казват авторите, – може би не сте имали намерение да откривате по-големи възможности и да бъдете Строител като успелите хора, за които четете. Ние обаче вярваме, че разказите тук няма да ви позволят да се скриете от успеха и ще се устремите към още по-високи постижения.


Всеки се стреми към успех, но затова вие трябва да правите нещата по-добре от другите. „Създали успехи“ е изключителна книга, която най-после разбулва същността на секретната формула за успех, базирана на опита на тези забележителни хора - Сър Ричард Брансън, Virgin Brands.


Мнения
Потребители, закупили тази книга, са закупили още и следните книги:
Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на Създали успехи
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл