Категории
Нови книги
Новият едноминутен мениджър
Новият едноминутен мениджър
10.00 лв.
Информация
Заглавие: Истинският Уорън Бъфет
ISBN: 954-9964-88-4
Обем: 312 стрaници
Корица: Твърда корица
Дата на издаване: 15.09.2003
Цена: 14.50 лв.

Истинският Уорън Бъфет е първата книга, която възстановява справедливостта по отношение на удивителния резултат, който Бъфет постига в Berkshire Hathaway не като играч на борсата, а като изпълнителен директор, лидер и мениджър на капитал.
Във време, когато Уорън Бъфет отново се появи на сцената като далновиден мъдрец и фаворит на Уолстрийт, тази увлекателна книга разрушава мита, с който е обгърнат човекът от Омаха, и предлага нов поглед към неговия забележителен успех – като корпоративен лидер и втория най-богат човек в Америка. Много бестселъри се опитаха да разкрият тайните на Уорън Бъфет чрез анализи на гения му като инвеститор. Но изпускаха най-важното – необичайния му стил на мениджмънт и лидерство. Истинският Уорън Бъфет се отличава с поуките, които ни предоставя по отношение на стратегия, лидерство и корпоративно управление.  


Мнения
25 Юни

Питър Дракър
предлага да помислим ДНЕС за:

Човешкото достойнство и статусът
Вероятно най-важната работа на модерната корпорация е да намери синтеза между справедливостта и достойнството, между равните възможности и социалния статус и функция.
Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на Истинският Уорън Бъфет
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл