Категории
Нови книги
Арменски легенди и поеми
Арменски легенди и поеми
15.00 лв.
Информация
Заглавие: Мениджмънт предизвикателствата през XXI век
ISBN: 954-9964-05-1
Обем: 198 стрaници
Корица: Твърда корица
Дата на издаване: 13.11.2000
Цена: 15.00 лв.

Откъс: Продължи

Мениджмънт предизвикателствата през XXI век съдържа нов поглед към теорията и практиката на мениджмънта. Поредната книга на “един от вечните мислители на нашето време”, както Business Week определя Питър Дракър, разглежда паралелно два фундаментални въпроса: промените в световната икономика и промените в практиката на мениджмънта. Тези промени, особено в развитите страни, имат огромно значение за изследването на бъдещите предизвикателства и Питър Дракър пита:

Кои са новите реалности? Какви нови политики трябва да възприемат компаниите и ръководителите, за да посрещнат тези предизвикателства?

Новата забележителна книга на водещия световен гуру в областта на мениджмънта предизвиква провокиращи дискусии - представените в нея предизвикателства оказват въздействие върху всички организации на съвременното общество. Питър Дракър съветва читателите си в края на всяка отделна глава да се запитат:

Какво означават тези проблеми, тези предизвикателства за нашата организация и лично за мен като човек на умствения труд, професионалист, ръководител? Какви действия трябва да бъдат предприети от нашата организация и лично от мен, за да превърнем предизвикателствата от тази глава във възможности, от които организацията и аз да се възползваме?

Тази книга е призив за действие.


Мнения
Потребители, закупили тази книга, са закупили още и следните книги:
21 Юли

Питър Дракър
предлага да помислим ДНЕС за:

Иновация в институциите на публичните услуги
Повечето иновации в институциите на публичните услуги са наложени от външни лица или са породени от някаква катастрофа.
Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на Мениджмънт предизвикателствата през XXI век
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл