Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/p.petkova/osc/includes/functions/database.php on line 110
Класика и Стил
Категории
Нови книги
Големите въпроси – Физика
Големите въпроси – Физика
18.00 лв.
Информация
Заглавие: Създали успехи
ISBN: 978-954-327-043-9
Обем: 264 стрaници
Корица: Твърда корица
Дата на издаване: 22.04.2008
Цена: 18.00 лв.

Откъс: Продължи

Тази книга е базирана на интервюта с повече от 200 значими личности по целия свят, успели в своята област, професия или общност. Те работят не само в държавни компании и на борсата, но също така и в частни организации с идеална и материална цел, специфични и образователни институции, правителствени агенции и общности. Тримата съавтори са страстно любопитни да узнаят кое прави хората трайно успели и кое прави някои организации изключителни. Резултатите са категорични – успелите хора не разчитат на разрешението на другите, за да преследват своята кауза. Те имат смелостта да поемат инициативата въпреки натиска на обществото и да вършат това, което обичат, а не това, което другите желаят. Те не се отдават на самосъжаление при единична загуба или търсене на изкупителни жертви, когато нещата не вървят, а си поставят високи приоритети, за да постигнат ефективност в изпълнение на преследваните цели.

Когато отворите книгата – казват авторите, – може би не сте имали намерение да откривате по-големи възможности и да бъдете Строител като успелите хора, за които четете. Ние обаче вярваме, че разказите тук няма да ви позволят да се скриете от успеха и ще се устремите към още по-високи постижения.


Всеки се стреми към успех, но затова вие трябва да правите нещата по-добре от другите. „Създали успехи“ е изключителна книга, която най-после разбулва същността на секретната формула за успех, базирана на опита на тези забележителни хора - Сър Ричард Брансън, Virgin Brands.


Мнения
Потребители, закупили тази книга, са закупили още и следните книги:
17 Октомври

Питър Дракър
предлага да помислим ДНЕС за:

Съзнанието на обществото
Религията не може да обхване никое общество, без да напусне своето истинско Царство.
Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на Създали успехи
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл