Категории
Нови книги
#PERSONA_SATYRICONA
#PERSONA_SATYRICONA
37.00 лв.
Информация
Заглавие: Мегапромяна
Автор: Колектив
ISBN: 978-954-327-078-1
Обем: 376 стрaници
Корица: Твърда корица
Дата на издаване: 24.06.2012
Цена: 20.00 лв.

Откъс: Продължи

Как бихме могли да прозрем в онова, което ни готви бъдещето? Достатъчно трудно е да предвидим случващото се утре, да не говорим след четиридесет години! Скaлата на промените, случващи се около нас, е смущаваща и страховита.
Големите шансове, които има светът за времето до 2050 г., са обнадеждаващи – по-ценностна морална система с по-здрави и обвързани един към друг рационални хора, повече иновативност и продуктивност, по-добро образование, по-малко различия между богати и бедни, между мъже и жени, повече възможности за милиардите хора.
Днешната научна фантастика може да се превърне в действителност през 2050 г. Новите технологии – част от които дори не можем днес да си представим, вече се оформят пред погледа ни. Населението на планетата нараства по-устремно и през 2050 г. ще бъде вече над девет милиарда. Промени, промени, промени!
Книгата несъмнено провокира интерес у широкия кръг читатели. Корпоративни стратези, правителствени лица и изследователи – от биология до бизнес – ще намерят тук богат урожай. В по-широк аспект книгата ще очарова всекиго, който има желание да види днешните новини в по-задълбочен контекст, както и да “прочете” евентуалните новини от бъдещето.


Мнения
Потребители, закупили тази книга, са закупили още и следните книги:
Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на Мегапромяна
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл