Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/p.petkova/osc/includes/functions/database.php on line 110
Класика и Стил
Категории
Нови книги
Вчера
Вчера
15.00 лв.
Информация
Заглавие: Принцип на моркова
ISBN: 978-954-327-077-4
Обем: 264 стрaници
Корица: Твърда корица
Дата на издаване: 12.01.2012
Цена: 19.00 лв.

Откъс: Продължи

  В неспокойни времена използването на могъщия инструмент, назован признание, придобива особено голямо значение за мениджмънта. При никакви други обстоятелства не е толкова важно да се ангажира персоналът, като се покаже признание на неговите качества и усилия, което - това проличава от изнесените в тази книга данни - е едничкото наистина мощно средство за задържане на най-добрите служители и за повишаване производителността на всички работници с оглед разширяване на пазарната ниша.

Книгата предоставя научни доказателства за мощта на признанието. Преведена е на дванадесет езика и се продава успешно по цял свят. Това второ, преработено издание наистина  не би могло да се появи в по-подходящ момент, защото икономическият спад изисква от всички нас да търсим и предлагаме творчески похвати и средства за повишаване на ефективността. Ето защо философията на моркова никога не е била по-актуална. Прегърната е от ръководители на хиляди организации по цял свят , които добре разбират, че като демонстрират заслужено внимание към своя персонал и признават неговите забележителни постижения, правят структурите си по-силни, продуктивни и печеливши. 

Като обосновават изводите си с резултати, получени от проучвания на водещи организации като Disney, DHL,KPMG и Pepsi Bottling Group, авторите Гостик и Елтън демонстрират как следва да се комбинира правилното изразяване на признание - като ключов елемент - с още четири основни похвата на ефективното ръководство.

Двамата автори разказват на читателя как точно следва да се прилага простият, но ефективен метод, за който установяват, че бива използван от всички големи мениджъри за адекватно изразяване на признание. Този метод се усвоява лесно и дава незабавни резултати. 

Признанието не изисква загуба на време, нито значителни финансови разходи. Ако следвате очертаните прости стъпки, ще се превърнете в преуспяващ ръководител, който повежда към все по-впечатляващи висоти своите подчинени.


Мнения
Потребители, закупили тази книга, са закупили още и следните книги:
17 Октомври

Питър Дракър
предлага да помислим ДНЕС за:

Съзнанието на обществото
Религията не може да обхване никое общество, без да напусне своето истинско Царство.
Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на Принцип на моркова
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл