Категории
Нови книги
Ягодовите полета – част втора
Ягодовите полета – част втора
18.00 лв.
Информация
Заглавие: ИЗХОД от Лабиринта
ISBN: 978-954-327-129-0
Обем: 104 стрaници
Корица: Твърда корица
Дата на издаване: 21.05.2019
Цена: 10.00 лв.

Откъс: Продължи

Двадесет години и 28 милиона екземпляра по-късно, и най-сетне излиза продължение на любимата класика

Кой ми взе сиренцето?!

 Като започва от там, където Кой ми взе сиренцето?! свършва, Изход от Лабиринта разказва една простичка история, която предлага няколко основополагащи правила за пълно преустройство на вашия живот.

Когато се запознахме с тях в Кой ми взе сиренцето?!, двамата герои с ръст на мишоци, назовани Колебливко и Разсъдливко, се виждат изправени пред неочаквана промяна, предизвикана от внезапното изчезване на любимото им Сиренце. Разсъдливко съумява да се измъкне от затруднението, като се залавя да търси Ново Сиренце. Колебливко обаче остава в плен на връхлетелия го недоимък.

И ето сега Изход от Лабиринта разказва за неговите следващи стъпки, за това как откритията му са в състояние да ви помогнат при измъкване от дори най-оплетения лабиринт, в който бихте могли да попаднете.

„Сиренце” е метафора за желаното от вас в живота, било то добра работа, любовна връзка, пари, притежания, крепко здраве или душевно равновесие.

„Лабиринт” е метафора за всяка евентуално сложна или мъчнопреодолима ситуация, която препятства вашия достъп до Сиренцето.

Последвали Колебливко и новата му приятелка, Надежда, в тяхното начинание, вие ще разберете как да получите повече от живота, като освободите мисълта си от пределите на общоприетото. Или в дадения случай от тези на Лабиринта.

 Написана за всяка възраст и вътрешна нагласа, историйката се прочита за по-малко от час, но нейните прозрения могат да ви служат цял живот.


Мнения
Потребители, закупили тази книга, са закупили още и следните книги:
Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на ИЗХОД от Лабиринта
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл