Категории
Нови книги
Големите въпроси – Физика
Големите въпроси – Физика
18.00 лв.
Информация
Нови книги
Пътят на кабалиста
  18.00 лв.
добавена на: 04.02.2019
Автор: З’ев бен Шимон Халеви
В своята автобиография Халеви описва духовното си странстване през житейската драма, което той разглежда като „процес на развитие“. Семейната история и култура застават в основата на неговото образование, взаимоотношения и професионални занимания, което показва постепенно развиващата се лента на съдбата му като част от всеобщ план на Провидението.


Лицата на алкохола
добавена на: 13.11.2018
Автор: Никола Григоров
  9.00 лв.
Написах тази книга, която не бих приел за черна, въпреки че разказвам предимно за тъжни човешки истории. Тя не е и бяла, а е смяна на сивите нюанси, каквото е нашето ежедневие. Темите са свързани с алкохола и неговата „заслуга” да определя съдби.


Големите въпроси – Физика
  18.00 лв.
добавена на: 05.10.2018
Автор: Майкъл Брукс
Големите въпроси нямат еднозначен отговор. Дали това е определящото да бъдат причислени към „големите”, или защото могат да бъдат зададени от всяко дете и никой учен не може да отговори. Всъщност, „науката никога не разрешава даден проблем, без да породи десет нови”, казва Джордж Бърнад Шоу. В това е и красотата на физиката – в простите въпроси, които водят не само към някои от най-великите открития на човечеството, но провокират и философи, мистици, хора на изкуството.

Автор
Известия
ИзвестияИнформирайте ме за нови издания на Бащата на нещата
Препоръчай на приятел


Препоръчайте тази книга чрез майл